Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 25 Aralık 2017, 11:01
Okunma: 1062 Kez Görüntülendi

ADD Genel Başkanı’ndan Başkan Selvitopu’na Teşekkür Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Karabağlar Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle inşa ettiği kız öğrenci yurdunu ADD’ye tahsis etmesi nedeniyle Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Eğitime destek konusunun ele alındığı ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Genel Başkan Tansel Çölaşan ile birlikte ADD yönetim kurulu üyeleri ve ADD Karabağlar Şube Başkanı Fevzi Özelli, Karabağlar şubesi yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar da yer aldı.

ADD’ye tahsis etmekten onur duyarız

Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (KARBEM) binlerce öğrenciye eğitim desteği sağlayarak,  eğitime katkı konusunda söylemden öteye geçtiklerini belirten Başkan Selvitopu, ilçedeki okullara da imkânlar ölçüsünde tadilat ve onarım çalışmalarında destek olduklarını ifade etti ve Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde yapılan kız öğrenci misafirhanesiyle de öğrencilerin barınma sorununa dönük önemli bir adım attıklarını dile getirdi. Başkan Selvitopu, bu misafirhaneyi, kuruluşundan bu yana izlediği çizgi ve sürdürdüğü çalışmalarla, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine hizmet eden ADD’ye tahsis edecek olmaktan büyük onur duyduklarının altını çizdi.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ise, Karabağlar Belediyesi’nin eğitime yaptığı katkının, misafirhaneyi ADD’ye tahsis etmesiyle daha da anlam kazanacağını ifade ederek Başkan Selvitopu’na teşekkür etti.

Öğrencilerin barınma sorununa dönük önemli adım

Karabağlar Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak hizmet protokolü kapsamında, 2016 yılı Haziran ayında temelini attığı kız öğrenci misafirhanesinin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.  Misafirhane, 94 odasıyla toplam 270 kız öğrenciye hizmet verecek.

Toplam inşaat alanının 5 bin 700 metrekare olduğu misafirhanenin yeşil alan miktarı ise 4 bin metrekareyi buluyor. Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde yapılan kız öğrenci misafirhanesi, öğrencilerin barınması konusunda her türlü konforun sağlandığı bir yer olarak planlandı.

 

Top