Tarih: 24 Ekim 2017, 10:30

AHMET ÇELİK' İN ADI ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Ahmet Çelik'in adı ölümsüzleşecek ELİM bir trafik kazası sonucu görevi başında hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi personeli şoför Ahmet Çelik için anma töreni düzenlendi. Çelik'in kaza yaptığı alana kırmızı karanfiller bırakıldı. Ahmet Çelik'in dürüstlüğüyle, çevresine olan saygısı ve sevgisiyle her zaman gönlümüzde yaşayacağını belirten Başkan Selvitopu, Çelik'in adını Karabağlar'da bir parka vererek O'nu her zaman yaşatacaklarını söyledi. Görev yaptığı sırada kullandığı aracın Balçova viyadüğüne çarpmasıyla hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı şoför Ahmet Çelik için kaza yaptığı alanda tören düzenlendi. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ailesi ve yakınları, ile ilçe belediyelerinden çalışanlar katıldı.

Yayın Tarihi:     24.10.2017

Yayın:               İzmir 9 Eylül