Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 05 Kasım 2018, 08:28
Okunma: 700 Kez Görüntülendi

Anadolu Birliği Derneği'nden Selvitopu'na Destek Ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Nezaket ziyaretinde bulunan dernek başkanı Güldoğan ve üyeler, yerel seçim süreci ile  Karabağlar'da gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra projeler hakkında Selvitopu'ndan bilgi aldılar. Bir süre önce Karabağlar Belediye Başkan adaylığına yeniden adaylığını açıklayan Başkan Selvitopu'na dernek yönetimi desteğini açıkladı.

Göreve geldiği günden bu yana Karabağlar’ı “ortak akıl” ile yöneten ve sivil toplum kuruluşlarının önemine her fırsatta değinen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na  sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri devam ediyor. Bu kez Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Selvitopu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halkın yararına çalışmaya devam edeceğine inanıyoruz

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan'ın yanı sıra Başkan yardımcısı Şeyhmuz Alptekin, üyeler Mustafa Yıldız, Nusrettin Özbay, İbrahim Tutkun ve Dernek Saymanı Mehmet Ali Açık'ın katıldığı ziyarette, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Ziyarette ayrıca, Karabağlar'da gerçekleştirilen çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılması gereken projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Dernek yönetimi, bir süre önce Karabağlar Belediye Başkan adaylığına yeniden aday olan Başkan Selvitopu'na tam destek verdiklerini açıkladılar. Selvitopu'nun göreve geldiği günden bugüne başarılı çalışmalara imza attığını, bundan sonra da Karabağlar halkının yararına olacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğine  inandıklarını belirten dernek yönetimi, Selvitopu'na başarı diledi.

STK'lar Karabağlar'da örnek bir duruş sergilediler

Başkan Selvitopu da  sivil toplum kuruluşlarının  önemine değinerek, yerel yönetimlerde ve ülke siyasetinde sivil toplum kuruluşlarının  önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Halk ile siyasiler arasında sivil toplum kuruluşlarının bir köprü vazifesi gördüğünü de sözlerine ekleyen Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak yaşanabilir, düzgün ve modern bir Karabağlar yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Selvitopu, sivil toplum kuruluşlarının sosyal projelere ilişkin Karabağlar'da örnek bir duruş sergilediğini ve Karabağlar Belediyesi'nin projelerine de sahip çıktığını vurgulayarak, Karabağlar Belediyesi'nin de sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

 

 

Top