Tarih: 16 Mart 2020, 17:13

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Dezenfekte Edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından, Karabağlar Belediyesi önlemlerini artırıyor.  Toplum sağlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla tüm hizmet binalarının yanı sıra, geçen aylarda hizmete açılan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun da dezenfeksiyonu gerçekleştirildi.

Toplam 274 kişi kapasiteli yurtta, tüm odaların yanı sıra kütüphane, çalışma ve dinlenme bölümleri, spor salonu, yemekhane, mutfak, asansör gibi ortak kullanım alanları dezenfekte edildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında 16 semt merkezi, Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) ve spor okullarında eğitime, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 2 hafta ara verilmişti. Karabağlar Belediyesi’nin, mart ayı boyunca yapacağı sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif etkinliklerin tamamını da ileri bir tarihe ertelenmişti.