Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 19 Şubat 2018, 14:17
Okunma: 970 Kez Görüntülendi

Başarıya Teşvik İçin Öğrenciler Bisikletle Ödüllendirdi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, deneme sınavlarında başarı göstererek dereceye giren Karabağlar Eğitim ve Gençlik Merkezi (KARBEM) öğrencilerini bisikletle ödüllendirdi. Törende,  gençlere seslenen Selvitopu, Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet'i kurarken eğitime önem verdiğini hatırlatarak,  “Belediye olarak görevimiz eğitimi daha iyi noktalara getirmek. Sizlerin başarısı,  bizlerin başarısıdır.” diye konuştu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu , biri merkez olmak üzere,  Aydın Mahallesi'nde de bir şubesi bulunan,  toplamda bin 300 öğrencinin eğitim gördüğü Karabağlar Eğitim ve Gençlik Merkezi'nin (KARBEM) düzenlediği bisiklet dağıtım törenine katıldı.  KARBEM yetkilisi Hakkı Karadeniz, Devrim Mahalle Muhtarı İbrahim Gezer,  öğretmenler, öğrenciler ile velilerinin de katıldığı törende , deneme sınavlarında başarılı olan 20 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Hedefimiz daha çok öğrenciyi yetiştirmek

Gençlerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan KARBEM’de  hedeflerinin daha çok öğrenciye ulaşmak olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu,  “Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet'i kurarken eğitime önem vermişti. Bizler de belediye olarak eğitimi daha iyi noktalara getirmek ve daha çok öğrenciye ulaşmak istiyoruz. Sizlerin başarısı bizlerin başarısıdır. Size her zaman destek olmaya hazırız. Sizler ne kadar başarı olursanız, bizler de aileniz kadar mutlu oluruz.” dedi.

Ödüller devam edecek

Başkan Selvitopu, konuşmasının ardından eğitim merkezinde düzenlenen deneme sınavlarında dereceye giren gençlere bisiklet hediye etti. Bu bisikletleri vermenin amacının gençleri başarıya teşvik etmek olduğunu belirten Selvitopu, bundan sonra da dereceye giren gençlere çeşitli hediyeler vereceklerini söyledi.

Top