Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 10 Ocak 2019, 13:52
Okunma: 806 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, Adnan Süvari Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İlçede yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla Karabağlar'ın daha modern bir kent olması konusunda önemli adımlar atan  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlarla da bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Selvitopu, Adnan Süvari Mahallesi sakinleriyle buluşarak devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Onların istek ve şikâyetlerini de not alan Selvitopu, kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli birimlere talimat verdi.

Düzenlenen mahalle buluşmasına, mahalle sakinlerinin yanı sıra   etkinliği düzenleyen Adnan Süvari Mahalle Muhtarı Harun Özbilmez, Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir, Maliyeciler Mahalle Muhtarı Sadet Kaya, Esenyalı Mahalle Muhtarı Ali Rıza Üner ve Basın Sitesi Mahalle Muhtarı Berna Soykan da katıldı.

Bizim için önemli olan kentimizin gelişmesi ve modernleşmesi

Toplantı da bir konuşma yapan ve kentin geleceğine yön verecek planlamalar yaptıklarının altını çizen Başkan Selvitopu, insan odaklı projelere ağırlık verdiklerini ve hedeflerinin kendini yenileyen ve gelişen bir Karabağlar olduğunu belirterek,  kentin gelişmesi ve modernleşmesi için çalışmalara devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Karabağlar’da 3 konu önemli

Karabağlar’da gündemde tuttukları 3 konu olduğuna değinen Başkan Selvitopu, “Ben her toplantıda üzerinde özellikle duruyorum. Bunlardan biri Uzundere’de bulunan kamu arazisi. Biz buranın tamamının merkezi Karabağlar’da bulunan İzmir Demokrasi Üniversitesi kampüs alanı olmasını istiyoruz. İkinci konu Poligon’da bulunan İzmir Fuarı'nın 5 katı büyüklüğündeki alan. Burasının da rekreasyon alanı olarak belirlenmesini ve halkın kullanımına açılmasını istiyoruz. Üçüncü konu ise Karabağlar Kaymakamlığı önünde bulunan bir çukur var. Orası yaklaşık 20 yıl önce Emniyet Müdürlüğü olarak başladı, o dönemden bu yana duruyor. Biz burasının da altı otopark,  üstü meydan olmasını öneriyoruz. Bunu da dillendiriyoruz. Bunlar gelecekte kazanılacak noktalar. Karabağlar’ın geleceği açısından önemli” diye konuştu.

Tekrar göreve talip olduğunu belirten Selvitopu “Eğer partim tarafımdan aday gösterilirsem, en çok üzerinde duracağım konular bunlar. Çünkü bu alanlar tek ve gelecek için bizim önemli sorumluluğumuz.” diye konuştu.

Not aldı, ilgili birimlere talimat verdi

Konuşmanın sonunda mahalleli vatandaşların istek ve şikâyetlerini de not alan Selvitopu, bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli birimlere talimat verdi.

 

 

Top