Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 06 Ağustos 2019, 08:35
Okunma: 571 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu 5 yıldızlı Otel standartlarına sahip Kız Yurdu açılışına davet etti

 

 Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için tıklayınız.

 

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek 5 yıldızlı otel standartlarına sahip Kız Yurdu'nun açılışına Kılıçdaroğlu'nu davet etti. 

Karabağlar'daki hayata geçirilen projeler ve halen devam eden çalışmalar hakkında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendiren Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu hakkında da Genel Başkan'a geniş bilgi verdi. Ardından da Kılıçdaroğlu'nu açılış programına davet etti. Başkan Selvitopu'nun davetine olumlu yaklaşan ve çalışma programının durumuna göre karar vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, Karabağlar'da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında övgüyle söz etti ve Kız Yurdu gibi önemli bir projenin hayata geçirilecek olmasından da duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu'nu kutladı.

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için tıklayınız.

 

 

 

Salıcı ve Torun'u da ziyaret ettiler

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Selvitopu ve Yıldız, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'u da makamlarında ziyaret ederek başta Kız Yurdu olmak üzere Karabağlar'da yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. 

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için tıklayınız.

 

 

Karabağlar modern kız yurduna kavuşacak

Karabağlar Belediyesi’nin modern ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla yapımını tamamladığı Tahsin Yazıcı Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı otel standartlarına sahip Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu toplam 8 kattan oluşuyor. 3’er kişilik olmak üzere toplam 91 oda ve 1 engelli odasının bulunduğu yurt,  toplam 274 yatak kapasiteli olacak.

İçerisinde kütüphane, çalışma odası, dinlenme odası, çok amaçlı salon, spor salonu, yemekhane, revir, ziyaretçi salonu, mutfak, sığınak ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğu yurtta 24 saat güvenlik personeli dönüşümlü olarak görev yapacak. Karabağlar'a çok yakışacak olan modern Kız Yurdu binası çevresinde özel park alanı da yapıldı.

 

 Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için tıklayınız.

 

 

Yurt binasının her bölümünde öğrencilerin odasında 24 saat yararlanabileceği internet hizmetinin yanı sıra odalarda her öğrenci için yatak, giysi dolabı, etajer, çalışma masası ve koltuğu bulunacak. Ayrıca öğrenciler yurt çamaşırhanesinden de faydalanabilecekler.

 

Tüm üniversite yerleşkelerine metro ve otobüs yolu ile çok kolay ulaşımın sağlanacağı Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na kayıt için 0 232 226 64 66 numaralı telefondan ya da Tahsin Yazıcı Mahallesi 9310 Sokak No:5 adresine şahsen gidilerek bilgi alınabilecek.

 

Öğrencilerin en güvenli ve konforlu olarak yararlanabileceği, üst düzey fiziki olanaklara sahip Kız Öğrenci Yurdu aynı zamanda üniversitelere kolay ulaşım sağlayacak bir konumda bulunuyor.

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için tıklayınız.

 

 

 

 

Top