Tarih: 18 Haziran 2018, 17:22

Başkan Selvitopu Esnafla Bayramlaştı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da esnafla bayramlaştı. Sabah saatlerinde başlayan bayramlaşmada, vatandaşlara 24 Haziran'da desteklerini Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye ve CHP'ye vererek 'TAMAM' denmesini istedi.

Bayram öncesi Yeşilyurt Saim Çıkrıkçı ve Ordu Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek Bayramlaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaş ve esnafın bayramını kutladı. Tek tek esnafı ziyaret eden Başkan Selvitopu, Ramazan Bayramı'nın insanlara dostluk, sevgi ve barış getirmesini diledi.

Esnaf ziyaretlerinde 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde, vatandaşların desteklerini Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne vermelerini isteyen Selvitopu, "Ülkenin geleceği için, barışın, huzurun ve halkça bir paylaşım için 24 Haziran'da hepimiz "Tamam" diyelim" dedi. Esnaf ve vatandaşlardan destek sözü alan Selvitopu, Karabağlar'da belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.