Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 09 Kasım 2017, 16:06
Okunma: 1014 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, Şoförler Odası’nı Ziyaret Etti

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Selvitopu, ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Oda Başkanı Celil Anık ise İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak bu ilçe için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, Başkan Selvitopu’na katıldıkları için teşekkür etti.

 

Karabağlar ilçesinde bulunan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan ve yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu kahvaltıda ağırlarken aynı zamanda oda olarak yaptıkları teknolojik sistem hakkında da bilgi verdi.

İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirten Oda Başkanı Celil Anık, “Karabağlar’da olmamız bizim için önemli. Sayın Başkan’ımızla iyi ilişkiler içindeyiz. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızı bu kahvaltının dışında Karabağlar’daki taksici esnafıyla da bir araya getirmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

 

Taksici esnafı kent için çok önemli

Taksici esnafının kent için çok önemli olduğunu belirten Selvitopu,  “Şoför arkadaşlarımız bence kentin nabzını tutuyorlar. Aslında siyasilere de yön veriyorlar. Kamuoyu araştırması yaptırmaya gerek yok. Taksici arkadaşlara sorarsanız kendi durumunuzu görürsünüz. Çünkü onlar kentin nabzını en iyi biçimde tutan arkadaşlar. Kentimizdeki tüm esnaf bizim için önemli. Esnafın ayakta durması daha da önemli. Bizler yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. 3.5 yıldır görevdeyim, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile çok iyi ilişkiler içindeyiz. Kendilerine bugün için de teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

İlçeyi daha yaşanabilir bir kent haline getiriyoruz

Yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Selvitopu Karabağlar’ı daha yaşanabilir bir kent yapmak için uğraştıklarını söyledi. Selvitopu şöyle devam etti: “Kentin düzenli bir yapıya sahip olması lazım. Yolların, parkların düzgün olması lazım. Biz de o yönde çalışmaları sürdürüyoruz. Zor bir ilçede görev yapıyorum. Ama ben bu durumdan memnunum. Buraları sağlıklı hale getirmek kente karşı bir borcumuzdur. Sizin de görevleriniz var. Her görev kutsal ve önemli, sizlerin yaptığı da öyle.”   

 

Biz bu alanları istiyoruz

Konuşmasında son olarak İlçedeki 87 hektarlık hazineye ait arazinin üniversiteye tahsisi ile Poligon Deresi’ndeki 191 hektarlık alanın taşınıldığı takdirde Karabağlar’a bırakılması ve halkın hizmetine sunulmasını isteyen Selvitopu,  “Bunlara zamanında sahip çıkmalıyız. Buraların kente kazandırılacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Oda Başkanı Celil Anık ise İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak bu ilçe için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, Başkan Selvitopu’na katıldıkları için teşekkür etti ve Türk Bayraklı plaket hediye etti.

 

 

Top