Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 24 Aralık 2018, 08:26
Okunma: 613 Kez Görüntülendi


“Bizim Önceliğimiz Kadınlardır”

İlçede kadınlara yönelik çalışmalarla beğeni toplayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, en son Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi’nin “Yerel Yaşamda Kadın - Erkek Eşitliği” sözleşmesine imza atarak büyük takdir toplamıştı.Kadınların toplumsal yaşamının içinde yer almasını özellikle isteyen Başkan Selvitopu, bu kez deKadınların Gücü Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin (KADGÜÇ) düzenlemiş olduğu “Kadınlar Şöleni”ne katıldı.

Dernek Başkanı Kerime İlgezdi ve üyelerinin ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen kadın şölenine ayrıca CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, siyasi parti ilçe kadın kolları temsilcileri, kadın sivil toplum dernekleri de katıldı.

Kadının bulunduğu yerde saygı vardır

Şölende konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu burada kadınlarla bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yerel yönetim olarak yaptıkları tüm çalışmalarda ayrımsız hizmet vermeye çalıştıklarının altını çizdi. "Kadının bulunduğu yerde saygı vardır" diyen Başkan Selvitopu “Belediye olarak da bizim önceliğimiz kadınlardır. Özellikle semt merkezlerindeki uygulamalarda bunu ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. İnşallah Karabağlar’da kadınların etkilerini daha fazla arttırırız” diye konuştu.

Sertifikalarını verdi

Konuşmanın ardından kadınların haklarını bilmeleri ve öğrenmeleri amacıyla düzenlenen “Kadının İnsan Hakları” konulu eğitimi alan ve başarılı olan kadınların sertifikalarını Başkan Muhittin Selvitopu verdi. Selvitopu, “Kadınlara ne kadar fırsat verilip toplumun içinde olurlarsa biz de o derece gelişiriz.” diyerek sertifika alan kadınları tebrik etti.

Top