Tarih: 13 Eylül 2019, 14:23

KARABAĞLAR BELEDİYESİ 26 SPOR KULÜBÜNE 10’AR BİN LİRA DESTEK VERDİ

EKONOMİK KRİZE RAĞMEN ÖZVERİLİ DESTEK

Karabağlar Belediyesi, ülke genelinde yaşanan ekonomik krize ve mütevazi bütçesine rağmen amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede bulunan 26 spor kulübüne 10’ar bin lira dağıtan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Elimizden gelen her türlü özveriyi göstererek, bu kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu, spor kulüplerinin, gençleri kötü alışkanlardan uzak tutmada, sağlıklı kuşakların yetişmesinde özel bir görev üstlendiğini vurguladı. Eğitim ve sağlıkta tasarruf yapılmayacağının altını bir kez daha çizen Başkan Selvitopu, spora da özel önem verdiklerini söyleyerek, “Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar  ve buna bağlı olarak bütçemizde oluşan daralmaya rağmen, spor ve sporcuların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 26 amatör spor kulübümüze 10’ar bin lira dağıttık. Bundan sonra da her türlü özveriyi göstererek, imkanlar ölçüsünde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler

Karabağlar Belediyesi tarafından desteklenen spor kulüplerinin yöneticileri de Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ettiler. Başkan Selvitopu’nun spora ve sporculara her zaman destek olduğunu vurgulayan kulüp yöneticileri, “Zor koşullarda bile başkanımızın yanımızda olması bizleri sevindiriyor.  Bizler de kısıtlı imkanlarımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla Karabağlar Belediyesi’nin bu yardımı bize can suyu oldu. Bu nedenle Başkanımız Muhittin Selvitopu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

İşte o spor kulüpleri:

İZMİR BAHÇELİ EVLER ELİT SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

KARABAĞLAR ESKİİZMİR SPOR KULÜBÜ

KARABAĞLAR SEVGİ SPOR KULÜBÜ

LİMONTEPE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ

GÜMÜŞORDU GENÇ FUTBOL KULÜBÜ

KARABAĞLAR ARSLAN GÜCÜ SPOR KULÜBÜ

SMYRNA ATLATİK SPOR KULÜBÜ

UZUNDERE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DER.

İZMİR ÜÇYOL GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

İZMİR SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ