Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 30 Eylül 2019, 08:46
Okunma: 610 Kez Görüntülendi

İKİ BAŞKAN TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA KATILDI

Çiçek gibi İzmir için kollarını sıvayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği sürüyor. Karabağlar İlçesi Bahriye Üçok, Ali Fuat Erdem ve Limontepe Mahalleleri’ndeki temizlik çalışmalarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile muhtarlar, çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah erken saatlerde Bahriye Üçok Mahallesi önünde buluşan iki Başkan ellerine faraş ve süpürge alarak çöp topladı, yerleri süpürdü. Muhtarların ve vatandaşların katıldığı temizlik çalışmalarına İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi temizlik ekipleri de destek verdi. Çalışmalar Limontepe ve Ali Fuat Erdem Mahalleleri’nde de devam etti.

Karabağlar’da yapılan tüm temizlik çalışmalarına katılmaya özen gösteren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışmalarda kendileriyle birlikte olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile tüm katılanlara teşekkür etti. Çalışmalarda amaçlarının çevre temizliği bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu, bu çalışmalara yoğun bir katılım sağlandığını Karabağlar’ın bu konuya duyarlı davrandığını ifade etti.

Top