Tarih: 30 Ekim 2017, 11:02

İSTE KARABAĞLAR İŞTE CUMHURİYET

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in 94'üncü yıldönümünde Cumhuriyet Korteji oluşturdu. Başkan Selvitopu ve eşi başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, İzmir'deki futbol takımlarının taraftarları ve binlerce Karabağlarlı ilk günkü heyecan ve coşkuyla 6 kilometrelik etabı ellerinde bayraklarla yürüdü, marşlar söyledi. Üçkuyular Fahrettin Altay Metro Durağı'ndan başlayan Cumhuriyet Korteji, Üçyol Uğur Mumcu Parkı'nda sona erdi. Yürüyüşe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu eşi Fügen Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe başkanı Ali İhsan Yıldız ve parti yönetimi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve üyeleri, İzmir'deki futbol takımlarının taraftarları ile binlerce vatandaş katıldı. izmir Büyükşehir Belediye Bandosu'nun marşları eşliğinde yürüyen korteje, aldıkları sonuçlarla büyük başarı sağlayan Göztepe futbol takımının taraftarları da yalnız bırakmadı. Taraftarların yol boyunca meşaleleri yakarak yürüyüşü renklendirdiği gecede, gerçekleştirilen havai fişek gösterisi de ilgiyle izlendi.  İzmir Folklor Derneği'nin yapmış olduğu gösterinin ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Murat Sincer ve eşi Özlem Sincer, Atatürk'ün sevdiği şarkıları izleyicilerle birlikte seslendirdi. Sincer çifti, seslendirdiği türkülerle Cumhuriyet coşkusuna Karabağlarlılarla birlikte ortak oldu. Konser sonunda Başkan Selvitopu, Murat ve Özlem Sincer çiftine çiçek vererek etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi:   30.10.2017

Yayın:             İlkSes Gazetesi