Tarih: 10 Kasım 2017, 11:29

Karabağlar Ata'sını Andı

Karabağlar Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında düzenlediği törenle andı.

Karabağlar Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törene Karabağlar Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılında düzenlenen törende 09:05'te sirenler eşliğinde yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk heykeline karanfil bırakıldı.

Kaymakamlıkta tören

Öte yandan Karabağlar Kaymakamlığı’nda düzenlenen anma törenine ise Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Garnizon Komutanı Albay Tarık Çetin Aktaş, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve meclis üyeleri katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından saatler 09:05’i gösterdiğinde Karabağlar’da da hayat durdu. Karabağlar halkı ve tüm katılımcılar Ata’sını saygı ve minnetle bir kez daha andı.