Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 18 Aralık 2020, 14:01
Okunma: 380 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi Zor Günlerinde Yanlarında

 

Karabağlar Belediyesi, koronavirüs salgınının yanı sıra 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen şiddetli deprem nedeniyle mağdur duruma düşen vatandaşları, zor günlerinde yalnız bırakmıyor.  Bu kapsamda, hazırlanan gıda ve hijyen kolileri  hem depremzede hem de covid 19 hastalığına yakalandığı için evlerinde karantinada olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Kolilerin dağıtımı, salgın önlemleri kapsamında gerçekleştiriliyor. Koliler, listelerde yer alan ailelere, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak veriliyor. Vatandaşların dağıtım sırasında mağdur edilmemesine özen gösteriliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, “Bu yıl salgın, deprem gibi olumsuz olayları ardı ardına yaşadık. Bir çok vatandaşımız  işlerinden, evlerinden oldu. Biz de bu zor süreçte onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Gerek Yaşar Kemal Mahallesi’ndeki konutlara  yerleştirilen depremzedelere, gerekse karantinada olan vatandaşlarımıza gücümüz oranında ulaşıyoruz. Bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

 

Kolilerde neler var?

 

Gıda kolilerinde, kuru fasulye, toz şeker, bulgur, zeytin, un, çay, tuz, yağ, makarna, pirinç, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, salça, bulyon, nohut, Türk kahvesi, helva, hazır çorba, peçete ve bisküvi yer alıyor. Hijyen kolilerinde de kağıt havlu, tuvalet kağıdı, antiseptik el jeli, sabun, ıslak mendil ve peçete bulunuyor.

 

Top