Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 05 Kasım 2019, 10:04
Okunma: 603 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın söyleşisi, 11 Kasım'da da TOBAV Çok Sesli Korosu'nun konseriyle anacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tüm İzmirlileri bu özel etkinlikleri izlemeye çağırdı.

Karabağlar Belediye Meclisi'nin kasım ayı olağan toplantısı, Muhittin Selvitopu başkanlığında yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Selvitopu, belediyenin park, yeşil alan ve asfalt tesisi yatırımlarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Türkiye'deki tüm yerel yönetimlerin mali darboğazda olduğunu vurgulayan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin temel hizmetlerini aksatmadan sürdürdüğüne dikkat çekti.

Konuşmasında, Cumhuriyet Bayramı'nı Karabağlar ve İzmir'de büyük bir coşkuyla kutladıklarını anımsatan Başkan Selvitopu, “Cumhuriyet kolay kazanılmadı. Ülkemizi işgal eden emperyalist ülkelere gerekli dersi vererek onları geri göndermeyi başardık. Aynı güçler şimdi yine etrafımızı kuşatmış durumdalar. Bizler bu ülkenin değerlerine, bağımsızlığına hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak” dedi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası Etkinlikleri kapsamında da Prof. Dr. İlber Ortaylı'yla TOBAV Çok Sesli Korosu'nu ağırlayacaklarını bildiren Selvitopu, “Tüm İzmirlileri bu özel etkinlikleri izlemeye çağırıyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle, minnetle anıyor, önünde saygıyla eğiliyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” başlıklı söyleşisi, 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 17.00'de, belediye ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Aynı salonda 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de de, TOBAV Çok Sesli Korosu Konseri olacak.

Top