Tarih: 28 Eylül 2018, 15:42

Karabağlar Belediyesi’nden fırtınaya karşı 24 saat önlem

Karabağlar Belediyesi, İzmir ve çevresinde Pazar günü gerçekleşmesi beklenen fırtınaya karşı vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için 24 saat boyunca bir dizi önlemler aldı.

Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı Karabağlar Belediyesi vatandaşlarını haberler ve sosyal medya üzerinden bilgilendirme yaparak fırtına süresince neler yapması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca herhangi bir olumsuz durumda ilçede bulunan vatandaşlar Merkez Bina 0 232 414 76 00 ve Fen İşleri Müdürlüğü 0 232 414 77 99 numarayı arayarak ekiplere rahatça ulaşabilecek.

Belediye ekimiz hazır

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden gelen bilgiler doğrultusunda belediye ekiplerini 24 saat boyunca hazır tutacaklarını belirterek, vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde belirtilen numaraları aramalarının yeterli olduğunu ve kendilerine belediye ekiplerinin yardımcı olacağını söyledi.