Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 28 Ekim 2019, 10:13
Okunma: 652 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel yürüyüş 28 Ekim'de Üçkuyular Fahretin Altay Meydanı-Üçyol arasında yapılacak.

 

KARABAĞLAR CUMHURİYET İÇİN BULUŞACAK

 

 

Karabağlar Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Korteji'ne, bu yıl da yoğun katılım olması bekleniyor. Cumhuriyetimizin 96. yılı nedeniyle 28 Ekim'de oluşturulacak kortej, Üçkuyular Fahrettin Altay Meydanı'ndan Üçyol'a Türk Bayraklarıyla yürüyecek.

28 Ekim'de Fahrettin Altay Metro Durağı önünde buluşacak yurttaşlar, saat 18.30'da Üçyol'a doğru harekete geçecek. Üçyol Uğur Mumcu Parkı'nda sona erecek yürüyüşün ardından saat 20.00'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.

Geçen yıllardaki Cumhuriyet Yürüyüşü'ne yoğun ilgi gösterildiğini ve Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını anımsatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, herkesi 28 Ekim'de oluşturulacak korteje katılmaya çağırdı.

Karabağlar'ın Cumhuriyete her zaman sahip çıktığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın önderi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının binbir emekle; mücadeleyle kurduğu ve sonraki kuşaklara emanet ettiği Cumhuriyete bizler de sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

“Cumhuriyet Daima”

 

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Daima” başlıklı karma sergilerden 4.’sünü, belediye hizmet binasındaki sergi salonunda törenle açmıştı. 30 Aralık'a kadar görülebilecek sergide İzmirli tanınmış sanatçıların eserleri bulunuyor.

 

 

Top