Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 16 Mart 2020, 10:16
Okunma: 440 Kez Görüntülendi

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ve yöneticiler Başkan Selvitopu’nu ziyaret etti.

 

Karabağlar Emekten Yana Tavrını Sürdürecek!

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, örgütlenmenin en doğal hak olduğunu vurgulayarak, emekten yana tavırlarını sürdüreceklerini vurguladı.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Toplu Sözleşme Daire Başkanı Çetin Çalışkan, Örgütlenme Daire Başkanı Taner Şanlı, sendikanın İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Engin Topal, 3 Nolu Şube Başkanı Faruk Saral, 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve işyeri temsilcileri, Başkan Selvitopu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Selvitopu, çalışma barışı için personelin huzur ve motivasyonunun önemli olduğunu vurguladı. Bu anlayışla Karabağlar Belediyesi’nde belirli bir istikrar yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirten Başkan Selvitopu, “Türkiye gerçekleri, ekonomik koşullar bizi zorlasa da, çalışanlarımızın hak ve hukuklarını, özlük haklarını gözetmeye devam edeceğiz. İnsanların geçimlerini sağlayabilmesi, yaşamlarını sürdürebilmesi için mutlaka gelirlerinin olması gerekiyor. Sizlerle de karşılıklı görüşerek, aramızdaki sorunları çözüyoruz. Karabağlar’da istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Sonuçta bu kurum hepimizin” dedi.

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi vurgulayan DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu da, emekten yana tavrı nedeniyle Başkan Selvitopu'na teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Selvitopu Çerkezoğlu’na, Karabağlar’daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptıkları oyma sandıktan armağan etti.

Top