Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 06 Kasım 2017, 08:59
Okunma: 850 Kez Görüntülendi

 

Karabağlar'da 30 İlçeyi Kapsayan Zabıta Koordinasyon Toplantısı

İzmir’deki 30 ilçe zabıta müdürü ve çalışanları Karabağlar Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen zabıta koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda zabıtaların çalışma sistemleri ile büyükşehir ve ilçe belediye zabıta ekiplerinin ilçelerde yapması gereken ortak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

Karabağlar Belediyesi meclis salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısında Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat ve ilçedeki zabıta müdürleri ile zabıta çalışanları katıldı.

Her ay bir araya gelinecek

Bundan sonra her ay belirlenen bir noktada koordinasyon toplantılarının yapılacağını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat, “Gelinen noktayı değerlendirip,  hep birlikte paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Her ay yaptığımız çalışmaların sonuçlarını paylaşacağız. Yaptığımız bu toplantılar ilerleyen zamanlarda çok daha doğru noktalara gelecektir. İnşallah hep birlikte daha iyi ve güzel noktalara birbirimize taşıyacağız” diye konuştu.

 

Top