Tarih: 01 Kasım 2017, 08:30

KARABAĞLAR'DA 72' LİK SANATÇIYA BÜYÜK ONUR

Karabağlar'da 72'lik sanatçıya büyük onur EDEBİYAT dünyasının usta kalemi Muzaffer Izgü'nün adını geçtiğimiz hafta konferans salonuna vererek büyük bir vefa örneği sergileyen Karabağlar Belediyesi, bu kez de de Karabağlar'da yaşayan Türkiye'nin tanıdığı ünlü şair Yalçın Benlican'ı unutmadı. Düzenlenen törenle Benlican'ın adı Esenyalı Mahallesi'nde bir parka verilirken, aynı zamanda şairin büstü de açıldı. Park ve büstün açılışına Şair Yalçın Benlican, ailesi ve yakınları, sanatçı dostları, Karabağlar Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydoğan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İzmir Şairler ve Bestekârlar Demeği Başkanı Halim Akın, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı. "Çocuklar gibi mutluyum" diyen Benlican, park açılışını "Hayatımın en mutlu anı" olarak tanımladı.

Yayın Tarihi:  01.11.2017

Yayın:            İzmir 9 Eylül