Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 19 Ocak 2018, 16:49
Okunma: 839 Kez Görüntülendi

Karabağlar’da Adıyaman Esintileri

Karabağlar Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Adıyaman'dan İzmir'e Dostluk Köprüsü" isimli fotoğraf sergisi İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Turizmci ve aynı zamanda Fotoğraf Sanatçısı olan Bilal Mente'nin ilk fotoğraf sergisi olan "Adıyaman'dan İzmir'e Dostluk Köprüsü" büyük beğeni kazandı. Nemrut Dağı başta olmak üzere Adıyaman'ın tarihi ve turistik yerlerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda görücüye çıktı. Etkinliğe, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Dostluk köprüsü kuruldu

Sergi açılışında konuşan Başkan Selvitopu, serginin Adıyaman bölgesi ve Karabağlar arasında sosyal ve kültürel bir bağ kurmak amacı ile gerçekleştirildiğini belirtti. Bilal Mente ile tanışmalarını anlatan, Başkan Selvitopu Adıyaman ve İzmir arasında dostluk köprüsü oluşturmak için böyle bir etkinliğin düzenlendiğini dile getirdi.

Kültürel bağları geliştirmeyi amaçlıyoruz

Bilal Mente ise, başta Başkan Selvitopu olmak üzere, serginin düzenlemesine katkı sunan tüm Karabağlar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Mente, sergi ile iki bölge arasındaki kültürel bağların geliştirilmesine katkı sunmayı hedeflediği ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu, Bilal Mente'ye teşekkür belgesi vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bilal Mente, sergiye katılanlara fotoğrafların hikâyeleri hakkında da bilgi verdi.

Top