Tarih: 09 Mayıs 2019, 10:01

Selvitopu'ndan sevgi ve saygı mesajı

Karabağlar'da İlk İftar

Ramazan Ayı'nın bolluk ve bereketini vatandaşlarla paylaşmak için çeşitli mahallelerde iftar sofraları kuracak olan Karabağlar Belediyesi, ilk iftar yemeğini Bozyaka Mahallesi'nde düzenledi.

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Pazaryeri'nde verilen ilk iftar yemeğine, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Karabağlar İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız, CHP Karabağlar İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Ayı bolluk getirsin

İftar öncesi Başkan Muhittin Selvitopu ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, vatandaşlara yemek dağıttı. Ezanın okunmasının ardından vatandaşlarla birlikte sofraya oturan Başkan Selvitopu, iftar sonrasında yaptığı konuşmasında, "Ramazan Ayı'nın ülkemize bolluk, sevgi, saygı ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramı'nızı da şimdiden kutluyorum" dedi.