Tarih: 01 Kasım 2018, 08:29

Karabağlar’da Öğrenciler “Atatürk ve Barış”ı Yazacak

Karabağlar Belediyesi, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” nedeniyle ortaokul öğrencilerine yönelik “Atatürk ve Barış” konulu kompozisyon yarışması düzenliyor.

Öğrencilerin Atatürk sevgisini geliştirmek, araştırma ve araştırdıklarını yazılı olarak ifade etme becerisine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmaya ilçedeki tüm resmi ve özel okul ortaokul öğrencileri katılabilecek. Başvuruların 5 Kasım’a kadar  yapılabileceği yarışmada kazananlar için ödül töreni 9 Kasım Cuma günü Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Muzaffer İzgü Salonu’nda düzenlenecek.

Katılan her öğrenciye “Nutuk” hediye edilecek

Yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye fotoğraf makinesi ve seçici kurul ödülü de kitap seti olarak belirlendi. Ayrıca yarışmaya katılan her öğrenciye “Nutuk” kitabı hediye edilecek.Yarışmaya başvurular elden veya posta yoluyla Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 5 Kasım Pazartesi Saat:17.00’a kadar yapılabilecek.