Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 06 Ağustos 2020, 14:17
Okunma: 439 Kez Görüntülendi

KARBEM’den YKS Öğrencilerine Danışmanlık Desteği

 

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), ücretsiz eğitim olanağı sunduğu öğrencilere YKS tercih döneminde danışmanlık desteği de verecek. Bu kapsamda öğrenciler 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında randevu almak koşuluyla, KARBEM’in rehberlik hizmetinden yararlanabilecek. Öğrencilerin bunun için 0 232 414 78 06 numaralı telefonu aramaları yeterli olacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle online eğitime geçen merkezden, YKS’ye hazırlanan 314, LGS’ye hazırlanan 319 öğrenci yararlanmıştı. LGS’nin ardından temmuz ayı sonunda 8. sınıf öğrencilerine danışmanlık hizmeti verildi. KARBEM şimdi de doğru tercih yapmaları için YKS öğrencilerine bu desteği sunacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, öğrencilerin bu yılki sınavlara çok zor koşullar ve psikolojik baskı altında hazırlandığını hatırlatarak, “Koronavirüs salgını hepimizi derinden etkiledi. Özellikle de sınavlara hazırlanan çocuklarımızı. Bu nedenle gerek LGS gerekse YKS’ye hazırlık dönemlerinde, tüm gücümüzle onların yanında olmaya çalıştık. Umarım öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını alırlar. Bize düşen görev, bundan sonraki süreçte de onları desteklemek” dedi.

KARBEM öğrencilerinin başarılarıyla dikkat çektiğini de vurgulayan Başkan Selvitopu, “Onların bu başarıları önce ailelerini, sonra da bizleri çok mutlu ediyor; gururlandırıyor” diye konuştu.

 

 

 

Top