Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 17 Mayıs 2021, 19:52
Okunma: 510 Kez Görüntülendi

Meclis toplantısında İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları kınandı.

 

Karabağlar’da Sosyal Butik Projesi hayata geçirilecek

 

Karabağlar Belediye Meclisi’nin tam kapanma kararı nedeniyle ertelenen mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi. Ana hizmet binasındaki meclis salonunda yapılan ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yönettiği toplantıya, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, İyi Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Külekçi, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Çelik de katıldı.

Toplantı, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında yaşamını yitirenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başlandı. Daha sonra İsrail'in kınandığı iki ayrı bildiri, Millet İttifakı'nın meclis üyeleri adına CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır; Cumhur İttifakı'nın meclis üyeleri adına AK Parti Grup Sözcüsü Fırat Eroğlu tarafından okundu.

 

 

Örnek dayanışma

 

Başkan Selvitopu daha sonra, tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda, bağışlanan gıda, temizlik, hijyen, kırtasiye ve diğer ürünlerin uygun koşullarda depolanacağı ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşlara ulaştırılacağı “Sosyal Butik” projesi için önemli bir adım atıldı. Meclis üyeleri oybirliğiyle aldığı kararla, Türk Kızılay Konak Şubesi’yle gerekli protokolü imzalaması için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na yetki verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yunus Emre Pazaryeri’nin altındaki alanı bu amaçla düzenlediğini ve kullanıma hazır hale getirdiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu pandemi dönemiyle birlikte sayıları artan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Kızılay’la yaptığımız bu işbirliği o açıdan çok önemli. İmzalayacağımız protokolün ardından çalışma en kısa sürede hayata geçirilecek” dedi.

Top