Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 07 Mayıs 2018, 08:22
Okunma: 677 Kez Görüntülendi

Selvitopu'na anlamlı ziyaret

Selvitopu'na EMSAV'dan Teşekkür

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMSAV) Ege Bölge Temsilciliği tarafından teşekkür belgesi verildi. Başkan Selvitopu, böyle bir belgeye layık görülmekten onur duyduğunu belirtti.

EMSAV Ege Bölge Temsilcisi Ahmet İmrek ve yönetim kurulu, Başkan Selvitopu'na teşekkür ziyaretinde bulunmak için makamında ziyaret etti. Ahmet İmrek ziyarette,  vatanı uğruna hayatını feda eden şehitlerin adının yaşatılmasının önemli olduğunu belirtti. Şehitlerin adının Karabağlar'da yaşatılması için açılan Şehitler Parkı için Başkan Selvitopu'na teşekkür eden İmrek, şehit ve gazi aileler için gösterilen ilgiden de memnun olduklarını ifade etti.

Başkan Selvitopu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehitlerin kalplerde yaşadığını, onların sayesinde ülkenin ayakta durduğunu belirtti. Şehitlere ve ailelerine karşı duyarsız kalınamayacağının altını çizen Selvitopu, "Tüm şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Şehitlerimizin vatanı uğruna verdiği mücadeleyi, anılarını her zaman ayakta tutmak  ve yaşatmak için Şehitler Parkı'nı açtık" dedi.

Ziyaret sonrasında EMSAV Ege Bölge Temsilcisi Ahmet İmrek, Başkan Selvitopu'na vakıf adına teşekkür belgesi verdi. Selvitopu, böyle bir belgeye layık görülmekten dolayı onur duyduğunu belirterek, heyete teşekkür etti.

 

Top