Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 21 Mayıs 2018, 09:15
Okunma: 755 Kez Görüntülendi

Seneye Buluşmak Üzere…

Karabağlar Belediyesi tarafından 9 yıl boyunca çocukları masalla buluşturan ve onların gelişmesine katkıda bulunan “Masal Çarşambaları” etkinliği sezon finali ile sona erdi. Final gösterisinde çok eğlenen çocuklar “Seneye buluşuruz” dileğinde bulundu.

Masal Çarşambaları etkinliklerinin merkezi Kilimtepe’de bulunan Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı bahçesinde düzenlenen final etkinliğine Karabağlar Belediyesi Meclis Başkanvekili Mehmet Aydoğan, Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Masal Çarşambaları Gönüllüleri, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte ilk olarak söz alan Masal Çarşambaları Gönüllüsü ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği üyesi Beyhan Güngör masal ve kitapların çocukların hayal dünyasına ve gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek özellikle bu yaz çocuklardan bol kitap okuması için söz aldı.

Karabağlar Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydoğan ise okumanın önemine değinerek 9’ıncı yılını tamamlayan Masal Çarşambaları’nın ileriki yıllarda da çok sayıda çocuğa ışık olacağını onların gelişimine katkıda bulunacağını ifade etti. Mehmet Aydoğan ayrıca çocuklara  Başkan Muhittin Selvitopu’nun sevgi ve selamlarını iletti.

Aydoğan’ın konuşmasının ardından Masal Çarşambaları Gönüllüleri Beyhan Güngör, Mesut Güngör, Canan Alper, Mehmet Yılmaz, Gülen Yılmaz ve Gülsen Atila’ya teşekkür sertifikalarını verdi.

Top