Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 15 Şubat 2018, 14:57
Okunma: 847 Kez Görüntülendi

Sorunları Yerinde Tespit Edip Fikir Alışverişinde Bulunuyor

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Refet Bele Mahallesi’nde başkan yardımcılarıyla birlikte vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Selvitopu,  sorunları yerinde dinledi, çözüm önerilerine dair fikir alışverişinde bulundu.

Refet Bele Mahallesi’ndeki programına ilk olarak Muhtar Hatice Akar’ı ziyaret ederek başlayan Başkan Selvitopu, orada bulunan vatandaşlarla  da bir süre sohbet etti. Başkan yardımcıları Hüseyin Hepşengüller, Güven Güngörmüş ve Ceyhan Kayhan’la birlikte  esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Selvitopu, esnafın sorunlarını yerinde dinledi ve Karabağlar Belediyesi’nin mahallede yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Vatandaşların sorunlarını da dikkatle dinleyen ve çözüm bulunması konusunda gerekli birimlere talimat veren Başkan Selvitopu, işlerinden fırsat kaldığı süre içerisinde vatandaşlarla bir arada olmaya devam edeceğini söyledi.

Her zaman bekleriz

Karşılarında Başkan Selvitopu’nu gören vatandaşlar ise Karabağlar’a verdiği hizmetlerden dolayı Başkan’a teşekkür ederken, mahallelerine her zaman kendisini beklediklerini ifade ettiler.

Bu arada Başkan Selvitopu son olarak önümüzdeki Salı günü hizmete açılacak olan Kazım Karabekir Semt Merkezi’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Selvitopu’na burada da Mahalle Muhtarı Muharrem Gülgü eşlik etti.

Top