Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 29 Aralık 2020, 11:38
Okunma: 445 Kez Görüntülendi

Başkanlardan ‘acil çözüm’ denetimi

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ın Abdi İpekçi, İhsan Alyanak ve Peker mahallelerinde “Acil Çözüm” ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, vatandaşların taleplerini dinledi.

İzmir Büyükşehir ve Karabağlar belediyelerinin üst düzey bürokratları, teknik ekipler, mahalle muhtarlarının da yer aldığı incelemede, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir süre önce kurulan “Acil Çözüm” ekiplerinin mahallerdeki sorunları kısa sürede giderme olanağı yarattığını belirterek, “Bu şekilde anında yerinde görüp, anında çözüm üretmek mümkün oluyor. İlçe belediye başkanımızla paslaşıyoruz. Hangisini biz yapalım? Hangisi o yapsın gibi konularda görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu da, şunları söyledi:

 “Bu bölge Karabağlar’ın en fazla sorunu olan 3 mahallesi. Bu mahallelerimizle ilgili Büyükşehir Belediyesi'ne intikal eden sorunları yerinde inceledik. Çözümler üretildi. Bu sorunları birlikte gidereceğiz. İmar planları yeni yapıldı. Umarım bundan sonraki süreçte bu planlar uygulanacak ve İzmir’in diğer bölgelerinde olduğu gibi burada da düzenli bir kent dokusu zaman içerisinde yaratılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da iki belediye ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde bu hizmetleri hayata geçirmeyi sürdürecek. Karabağlar ve İzmir halkına beraber hizmet etmiş olacağız.”

Muhtarlar da çalışmalar nedeniyle İzmir Büyükşehir ve Karabağlar belediyelerine teşekkür ettiler.

Top