Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 10 Haziran 2019, 10:51
Okunma: 577 Kez Görüntülendi

Temenni Kararı Oy Birliği ile Alındı

Poligon Deresi için Karabağlar Meclisi'nde ortak adım

Karabağlar Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Poligan Deresi'nin rekreasyon alanı olması, yeşil alan kalması yönünde alınan "temenni" kararı meclisten oy birliği ile geçti.

Karabağlar ve İzmir için oldukça öneme sahip olan söz konusu alana ilişkin Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyelerine bir öneride bulundu. Mecliste yeşil alanlara, ağaçlandırmaya ilişkin başka bir konuda yaşanan tartışmanın ardından Başkan Selvitopu, Poligon Deresi için önemli bir adım atılması konusunda meclis üyelerine çağrıda bulundu.

Yapılacak en güzel iş bu olur

Selvitopu, "Yeşili korumak istiyorsak çok uzağa gitmeyelim. Gelin hep beraber bir temenni kararı alalım. Poligon Deresi yeşil alan kalsın diyelim, Poligon Deresi rekreasyon alanı olsun diyelim. Bayram öncesi bence yapılacak en güzel iş bu olur.Buralar hepimizi  birleştirir.  Hepimizi bir araya getirir. Hep beraber kentimize, kendi yaşadığımız yere sahip çıkmış oluruz. Uygun görürseniz Karabağlar Belediye Meclisi bu bayram öncesi böyle bir kararla meclisi noktalasın, anlamlı olsun. Gruplar da katılırsa oylarınıza sunacağım." dedi.

İzmir için, Karabağlar için hayırlı olsun!

Başkan Selvitopu'nun bu açıklamasının ardından oylamaya geçildi ve söz konusu temenni kararı oybirliği ile kabul edildi. Karardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu, " Bizi birleştiren olay işte bu, hayırlısı olsun! Bu temenni kararımızı ilgili yetkili mercilere ileteceğiz. Uygun görürlerse İzmir kenti için,  Karabağlar için en güzel alan kazanılmış olur. Bunu Bakanlık da yapar,  Büyükşehir de yapabilir.Kim yaparsa yapsın önemli olan bu amaca tahsis edilsin." dedi.

Meclis toplantısı sona ermeden Başkan Selvitopu tüm meclis üyelerine ve Karabağlar halkına "İyi bayramlar" dileğinde bulundu.

Top