Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 09 Mart 2018, 08:41
Okunma: 822 Kez Görüntülendi

 

Ürettikçe Özgürleşen Kadınların Emeği Bu Fuarda

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Fuarı'nda yer alan, Karabağlar Belediyesi stantlarında sergilenen Karabağlarlı kadınların el emeği ürünleri büyük ilgi gördü. Kadın emeğine önem veren ve kooperatifleşmeleri konusunda her türlü desteği sunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu ile birlikte kadın emeği fuarını dolaştı. Stantlardaki ürünleri inceleyen Selvitopu çifti, dünya emekçi kadınlar gününü kutlayarak fuara katılan kadınlara karanfil dağıttı.

Kadın Emeği fuarında, Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinde eğitim gören kadınların el emeği ürünlerinin yer aldığı standın yanı sıra, İzmir Kavacık Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Uzundere Köyü ile yine ilçede bulunan kadın muhtarların açtığı  stantlar da bulunuyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu ile birlikte kadın emeği fuarını dolaştı. Stantlardaki ürünleri inceleyen Selvitopu çifti dünya emekçi kadınlar gününü kutlayarak fuara katılan kadınlara karanfil dağıttı.

Karabağlar Belediyesi olarak kadınlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Muhittin Selvitopu, “Tüm emekçi kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Ama kutlamak yetmiyor, yaşam içerisinde sürekliliğini sağlamak gerekiyor. Biz de bunun için çabalıyoruz” diye konuştu.

 

 

Top