Tarih: 31 Ekim 2017, 08:52

YILDIZ SPORCUDAN SELVİTOPU' NA ZİYARET

Yıldız sporcudan Selvitopu'na ziyaret Uluslararası şampiyonalarda birincilik derecesi de olan 14 yaşındaki Murat Baran Özdemir, annesi Çınar Özdemir, dedesi Bektaş Altıntop ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Recep Çatuk ile birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Dört yıldan bu yana kick boks ve muaythai sporuyla profesyonel olarak ilgilenen özdemir, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kazandığı çok sayıda madalya ve kupayı da Başkan Selvitopu'na gösterdi. Katıldığı müsabakalarve aldığı dereceleri anlatan Özdemir, Başkan Selvitopu'dan destek talebinde bulundu. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin bu desteğinin imkânlar ölçüsünde devam edeceğini dile getirdi. Genç sporcuyla fotoğraf çektiren Başkan Selvitopu, kick boks ve muaythai konusunda merak ettiklerini de yıldız sporcuya sordu. Fotoğraf çekimi esnasında karşılıklı gard alarak poz veren Başkan Selvitopu ve genç sporcu Murat Baran Özdemir'in bu durumları, objektife renkli kareler olarak yansıdı.

Yayın Tarihi:  31.10.2017

Yayın:            Yeni Bakış