Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 17 Ocak 2018, 16:27
Okunma: 845 Kez Görüntülendi

Adıyaman’dan İzmir’e Dostluk Köprüsü Kurulacak

Karabağlar Belediyesi, "Adıyaman'dan İzmir'e Dostluk Köprüsü" isimli sergiye ev sahipliği yapacak. Turizmci ve Fotoğraf Sanatçısı Bilal Mente'nin ilk sergisi Karabağlar Belediyesi'nin katkılarıyla Karabağlar Sergi salonunda 18 Ocak'ta Saat 18.00'da açılacak. Sergi 20 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

Başkan Selvitopu'na teşekkür etti

Bilal Mente'nin çektiği fotoğrafların gösterileceği sergide, Nemrut Dağı başta olmak üzere Adıyaman'ın bir çok tarihi ve turistik yerlerinin fotoğrafları yer alacak.Bilal Mente, tüm İzmirlileri bu dostluk köprüsü olan sergiyi gezmeye davet ederek, katkı sağlayan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Dayanışmanın güçlenmesine katkı koyacak

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise geçtiğimiz yıl kardeş belediye çalışmaları kapsamında meclis üyeleriyle birlikte Adıyaman'a ziyaret gerçekleştirdiklerini, Bilal Mente'nin fotoğraflarından çok etkilendiğini ve "Adıyaman'dan İzmir'e Dostluk Köprüsü" projesinin bu doğrultuda gündeme geldiğini söyledi. Başkan Selvitopu, "Kardeş belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçireceğimiz sosyal,kültürel projeler, bu bölgelerle Karabağlar arasında köprü kurulması, dayanışmanın daha güçlendirilmesine ciddi katkı koyacak. Fotoğraf Sanatçısı Bilal Mente'nin fotoğraf sergisi de bu yönde atılmış önemli bir adımdır. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.


 

Top