Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 05 Nisan 2018, 10:42
Okunma: 866 Kez Görüntülendi

Baharın En Güzel Resimleri Bu Sergide

 

Karabağlar Belediyesi tarafından 33 sanatçının katılımıyla gerçekleşen “Bahar Karması 2018” resim sergisi belediye sergi salonunda açıldı. Sergi 30 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

Serginin açılışına Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Ceyhan Kayhan, Y. Güven Güngörmüş, Aykut Kolatar ve Alev Ağrı, meclis üyeleri, muhtarlar, sanatçılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

Kültür merkezleri sayısı artacak

Açılış konuşmasını yapan Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, İzmirli sanatçı Reyhan Abacıoğlu atölyesini sanat galerisinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek,  “Karabağlar Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu’nun selamlarını iletiyorum. 33 sanatçımıza da bu sergiyi açtıkları için huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karbağlar’ı modern ve yaşanabilir bir kent yapma yolundaki çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Kayhan, önümüzdeki dönemde birçok noktada açacakları kültür merkezleri ile kültür sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Fidan sertifikası takdim etti

Sergiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran sanatçı Tülay Çelikel Özler ise bu serginin hazırlanmasında emeği olan Reyhan Abacıoğlu ve diğer tüm sanatçılara teşekkür etti. Konuşmaların sonunda Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da bu serginin gerçekleşmesinde emeği geçen Reyhan Abacıoğlu’na teşekkür ederek fidan sertifikası takdim etti.

 

 

Top