Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 22 Kasım 2017, 11:32
Okunma: 926 Kez Görüntülendi

Başhekim Ünal'dan Başkan Selvitopu’na Teşekkür Plaketi

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal, hastanenin çevre düzenlemesine katkıda bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ederek plaket verdi.

İlçede yaptığı çalışmalarla herkese eşit hizmet götüren Başkan Muhittin Selvitopu, Yeşilyurt’ta bulunan Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çevre düzenlemesinin yeniden yapılması için talimat verdi. Belediye ekipleri bir ay gibi kısa sürede hastane acil servis girişini düzenledi. Yol kenarlarındaki kaldırımlar tekrar yapıldı. Hastane ve Morg girişindeki yol ile otopark asfaltlanırken,  bahçedeki çiçeklere ilave olarak mevsim çiçekleri ekilerek hastane bahçesi görsel olarak estetik hale getirildi. Bunların yanı sıra hastane içindeki boya ve badana işlerinin de kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

Var gücümüzle desteğe devam edeceğiz

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal, kendisini hastanedeki makamında ziyaret eden Başkan Selvitopu’na, çevre düzenlemesini kısa sürede yaptırdığı için teşekkür plaketi verdi. Plaket için teşekkür eden Başkan Selvitopu,  ilçede bulunan okullara ve hastanelere ayrı bir gözle baktıklarını ve imkânlar ölçüsünde destek verdiklerini belirterek “Bizim için eğitim ve sağlık çok önemli. Bundan sonra da destek vermeye var gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Karabağlar Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Hepşengünler, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gür Ustaoğlu, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Turgay Güler, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın ve Müdür Yardımcısı Kamuran Gök hazır bulundu.

Top