Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 18 Haziran 2018, 17:12
Okunma: 776 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, Personeliyle Bayramlaştı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı. Sabahın erken saatlerinde başlayan bayramlaşmada Selvitopu, tüm müdürlükleri tek tek dolaşarak personelinin bayramını kutladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Bayramı  öncesinde personeliyle bayramlaştı. Gediz Asfalt Şantiyesi'nde başlayan bayramlaşmalar, sırasıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve son olarak belediye ana hizmet binasında bulunan personelle devam etti.

Sabahın erken saatlerinde Gediz Asfalt Şantiye'de başlayan bayramlaşmaya Başkan Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra DİSK Genel-İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Belediye - İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Ednan Arslan ile belediye başkan yardımcıları katıldı.

DİSK Genel-İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar, Belediye-İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan personele yaptığı konuşmalarında, Ramazan bayramının tüm çalışanlarına ve ailelerine dostluk, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

Başkan Selvitopu yaptığı konuşmada, 24 Haziran Genel Seçimine değinerek, "Gelinen noktada siyasal seçimlerimizi ortaya koymamız gerekir. Hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu mesele ülkenin meselesi, ülkenin geleceğinin meselesidir. 24 Haziran'da tercih yaparken buna dikkat edelim. Bakıyoruz 16 yıldır iktidardalar ama ülkede sorunların ardı arkası kesilmiyor. Ekonomik sorunlar var, Ülkelerle sorunlar var, işsizlik var, açlık var, sefalet var" dedi. Ülkede her şeyin paraya dayalı bir noktaya geldiğini belirten Selvitopu, dar gelirli ailelerin sağlık ve eğitim olanağından ileride faydalanamaz noktaya geldi “ diye konuştu.

Mesele Türkiye’nin geleceği

Konuşmasında meselenin Türkiye'nin geleceği olduğunu sözlerine ekleyen Selvitopu, "Mesele bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız, torunlarımız. Onlar bu ülkeyi taşıyacaklar, onlar bu ülkenin sıkıntılarını yaşayacaklar. Bizim görevimizde onlara daha iyi bir ortam bırakmak, daha özgür bir ortam bırakmak. Barış ve huzur içerisinde bir ortam bırakmaktır. 24 Haziran'da bu tercihi sizler yapacaksınız" dedi.

Selvitopu ayrıca, "Bayramın ülkemiz ve geleceğimiz için güzel bir bayram olmasını diliyorum. Eşlerinizle, çocuklarınızla mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Hep birlikte bu ortamı paylaşırsak, ülkemizin aşamayacağı hiç bir sorun yok. Her zorluğu ülkemiz aşabilir, her zorluğa da insanımız direnç gösterir, zorluğa katlanır ama sonunda başarıya da ulaşır. Özgürlüğün, bağımsızlığın ne olduğunu bilen bir toplumuz" dedi.

Gediz Asfalt Şantiye’de konuşan CHP İzmir Milletvekili Adayı Ednan Arslan'da ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsederek, herkesin 24 Haziran seçimlerinde sandıklara sahip çıkarak, Muharrem İnce'nin adaylığı altında birleşmesi çağrısında bulundu.

Başkana çiçek verdiler

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu’na çiçek veren çalışanlar kendisinin de bayramını kutladılar.

 

Top