Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Kasım 2017, 11:30
Okunma: 980 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu Yörük ve Türkmen Derneği’yle Kahvaltıda Buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonunu Menderes Yörük ve Türkmen Derneği’ne ayırdı. Dernek Başkanı Ali Durut ile bir araya gelen Başkan Selvitopu, dernek üyeleri ve esnafla kahvaltı yaptı;  sorunları dinleyip, yapacakları projeleri anlattı.

Başkan Muhittin Selvitopu’nun katıldığı kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. İlçedeki mahalle muhtarlarının da bir bölümünün katıldığı kahvaltıda vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Selvitopu, Karabağlar’ı daha çağdaş bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Karabağlar iyi yolda

Karabağlar’da düzgün, sağlıklı ve güvenli bir kent dokusu yaratmaya çalıştıklarının altını çizen Selvitopu, bunun için imar planlarını yenilediklerini vurguladı. Selvitopu, “Daha çağdaş, daha modern bir Karabağlar için imar planlarını yeniledik. Bu çalışmaların sonunda zaten birçok sorun kendi kendine yok olacak. Ama bunlar zaman alan şeyler. Çünkü tüm mahallelerin planlamasını yapıyoruz. Bunları yaparken de kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Karabağlar iyi yolda. Değişecek, dönüşecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.

Yörüklere özgü “Yağlık” hediye ettiler

Konuşmaların ardından Menderes Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Ali Durut, Başkan Selvitopu’na katılımlarından dolayı teşekkür ederken Yörüklere özgü “Yağlık” hediye etti. Başkan Selvitopu da dernek üyeleri ve esnaflarla Karabağlar’da bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi.

Top