Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 11 Haziran 2018, 08:14
Okunma: 699 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu’ndan Vatandaşlara Demokrasi Çağrısı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşan 24 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden çalışıyor. Başkan Selvitopu, başta seçim bürosu açılışları olmak üzere seçime yönelik hiçbir etkinliği es geçmiyor.

 

Katıldığı tüm etkinliklerde 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin önemini hatırlatan Başkan Selvitopu, seçime katılımın hayati olduğuna işaret ediyor.

 

Bu kapsamda mahalle çalışmalarına hız veren Başkan Selvitopu, özellikle iftar programları sonrasında vatandaşlarla birlikte seçime yönelik değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor. Toplantılarda 24 Haziran’dan sonra oluşacak tablonun memleket açısından dönüm noktasına olacağına vurgu yapıyor.

 

Milletvekili adayları ile siyasi parti il ve ilçe yöneticilerinin kendi bölgelerinde yaptığı çalışmalara da destek veren Başkan Selvitopu, ilçede bulunan esnaf ve sivil toplum derneklerine yönelik de ziyaretler gerçekleştiriyor.

 

Seçime yönelik yaptığı çalışmaları değerlendiren Başkan Selvitopu, “Halkın ne yönde oy kullanacağı kadar bu seçimlere katılım oranı da son derece önemli. Çünkü 24 Haziran seçimleri, ülkemiz ve demokrasimiz açısından bir dönüm noktası niteliği taşımaktadır. Vatandaşlarımızın, Türkiye Cumhuriyeti’nin bundan sonraki istikametini tayin edecek bu seçimlerde en doğru kararı vereceklerine inanıyor ve yurttaşlarımızı demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyorum.” diye konuştu.

Top