Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 29 Mayıs 2018, 09:40
Okunma: 1098 Kez Görüntülendi

Basketbolcu Kızlar, İzmir 3’üncüsü Oldu

Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-14 Kız Basket Takımı, toplam 21 takımın katıldığı U-14 Ligi’nde, İzmir 3’cüsü olarak büyük başarı elde etti. Kız basketbolcuların hedefi, önümüzdeki yıl katılacakları U-15 ligi’nde Türkiye Şampiyonu olarak Karabağların adını tüm Türkiye’ye duyurmak.

Antrenörleri Murat Özyılmaz ve İbrahim Karakuş tarafından çalıştırılan ve tamamı Karabağlar Belediyesi’nin spor okullarında yetişen 14 bayan sporcu U-14 Basketbol liginde büyük başarı kazandı. Toplam 21 takımın katıldığı lig’de, ilk turda 11 maç yaparak grubunda 2’inci olarak bir üst tura çıkan Karabağlar kızları, 2’inci turda da başarılı maçlar çıkartarak İzmir 3’üncüsü olmaya hak kazandı.

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Kupalarını İzmir Basketbol İl Temsilcisi’nden alan kızların mutluluğu görülmeye değerdi. Düzenli çalışarak başarıya ulaştıklarını belirten basketbolcular kendilerini her konuda destekleyen Başkan Selvitopu’na da teşekkür ettiler. Gelecek yıl U-15 liginde mücadele edeceklerini belirten basketbolcular amaçlarının Türkiye Şampiyonu olarak Karabağlar’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu söylediler.

 

Top