Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Mayıs 2018, 14:36
Okunma: 761 Kez Görüntülendi

Belediye Meclis Üyeleri, Ampute Takımıyla Futbol Maçı Yaptı

Karabağlar Belediyesi’nin 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” nedeniyle düzenlemiş olduğu farkındalık yaratma ve dikkat çekme etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımıyla dostluk maçı yaptı.

 

Belediye’ye ait Sevgi Mahallesi futbol halı sahasında gerçekleşen maçı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar izledi. Maç öncesi her 2 takıma da başarı dileyen Başkan Muhittin Selvitopu, engellilerinde toplum yaşamının bir parçası olduğunu belirterek “Onların kültür, sanat ve spor faaliyetleri içerisinde olmaları bizim için çok önemli. Bu anlamda ben İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımını kutluyorum. Onların bu takımı kurmaları yaşama sarılmanın bir ifadesidir. Bize düşende onlara her zaman destek olmaktır” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından müsabakaya geçildi. Çift devre oynanan ve başlama vuruşunu Başkan Muhittin Selvitopu’nun yaptığı maçı  Ampute Futbol takımı 8-2 kazanırken, maç sonunda her 2 takımın madalyalarını Başkan Muhittin Selvitopu taktı.

Top