Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 15 Ocak 2018, 09:42
Okunma: 797 Kez Görüntülendi

 

Başkan Selvitopu, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle kahvaltıda Buluştu

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'daki  iş adamlarının yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlatan Başkan Selvitopu, amaçlarının Karabağlar'ı yaşanabilir bir ilçe haline getirmek olduğunun altını çizdi.

İşadamları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya AK Parti Karabağlar Grup Başkanvekili Bünyamin Demir de katıldı.

 

Karabağlar iyi yolda

Kahvaltıda yaptığı konuşmada Karabağlar'da düzgün, sağlıklı ve güvenli bir kent dokusu yaratmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Selvitopu,  bunun için imar planlarını yenilediklerini söyledi. Selvitopu, “Bu çalışmaların sonunda zaten birçok sorun kendi kendine yok olacak. Ama bunlar zaman alan şeyler. Çünkü tüm mahallelerin planlamasını yapıyoruz. Bunları yaparken de kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Karabağlar iyi yolda. Değişecek, dönüşecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz

Son olarak Karabağlar'ın İzmir’in en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü:  “İlçenin sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunları hep birlikte çalışarak birlikte aşacağız.”

 

Top