Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 17 Nisan 2018, 09:28
Okunma: 786 Kez Görüntülendi

Bu Terapiye İlgi Büyük!

Karabağlar Belediyesi tarafından kişisel gelişim ve farkındalık seminerleri kapsamında düzenlenen "Doğru Nefes Alma Teknikleri ve Kahkaha Terapisi" semt merkezi kadınlarıyla buluştu.

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi'nde,  düzenlenen seminere semt merkezi kadınlarının yanı sıra Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş ve muhtarlar katıldı. Nefes Terapisti Nevdar Dönmez'in eğitmenliğinde verilen seminer öncesinde açılış konuşmasını yapan Güven Güngörmüş, ülke insanlarının stresli bir yaşam sürdüğünü ve bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Kadınlar salonu doldurdu

Nefes Terapisti Nevdar Dönmez, salonu dolduran kadınlara doğru nefes alma teknikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, toplu halde nefes alma egzersizleri de yaptırdı. Doğru nefes almanın önemine değinen Dönmez, doğumdan itibaren insanların bebeklikte doğru bir şekilde nefes aldığını, ancak ileriki zamanlarda bu durumun bozularak sadece göğüs nefesi aldığını ifade etti. Diyafram ile alınan nefesin doğru nefes alma şekli olduğunu belirten Dönmez, salonu dolduran kadınlarla nefes alma egzersizleri ve kahkaha terapisi uygulamaları yaptı. Dönmez ayrıca, bir nefes seansının 100 psiko terapiye eş değer olduğunu belirterek, "Nefes seansının içerisine bir bütün olarak bedeninizle ve bütün sisteminizle dahil olduğunuz için gerçek bir iyileşme sağlayabiliyorsunuz" dedi.

 

Top