Tarih: 05 Şubat 2018, 09:38

Çocukların Sömestr Keyfi

Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için düzenlediği birbirinden güzel aktivitelerle tatillerini renklendirdi.  İlçedeki semt merkezleri, çocuk evi, Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar hem eğlendi, hem de becerilerini geliştirdi.

Çocukların beceri ve işe olan yatkınlıklarını ortaya çıkartan yarıyıl tatili aktiviteleri 2 hafta boyunca devam etti. Bu kapsamda Reşat Nuri Çocuk Kitaplığında drama çalışmaları, Aydın Mahallesi Çocuk Evinde kaşık kukla yapımı, kilden heykel çalışmaları, Limontepe Semt Merkezinde balon katlama atölyeleri, Bozyaka Kültür Merkezinde çocuk tiyatroları ve Eskiizmir Semt Merkezinde düzenlenen Karagöz kukla yapımı atölyeleri çocukların büyük beğenisini kazandı.

Çocuklar, sömestr etkinliğinin tadını çıkardı

Etkinliklerde doyasıya eğlenen çocuklar yarıyıl tatillerini renklendiren Başkan Muhittin Selvitopu başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiler.