Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 29 Aralık 2017, 09:59
Okunma: 783 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi Semt Merkezlerinde Yeni Yıl Heyecanı

 

Birçok alanda düzenlenen mesleki kurslarla, kadın ve gençlerin sosyal hayata ve iş yaşamına katılmasına destek sunan Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinde yeni yıl kutlaması gerçekleştirildi. Büyük bir coşkuya sahne olan kutlamalara Başkan Yardımcıları Aykut Kolatar ile Ceyhan Kayhan da katıldı.

Karabağlar’ın çeşitli mahallelerinde bulunan 8 semt merkezinde yeni yıl heyecanı yaşandı. Semt merkezlerinde eğitim gören mahalle sakinleri, gerçekleştirilen kutlamalarda bir yılın yorgunluğunu geride bıraktı.

Emeği geçenlere teşekkür etti

Limontepe Semt Merkezi’nde düzenlenen yeni yıl kutlamasına Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar ile Limontepe Mahalle Muhtarı Tacim Öz de katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar, “2018 yılının hepimiz için sevgi, saygı, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum. Zaten gördüğüm kadarıyla bunu burada hep beraber sağlamışsınız. Burada bu ortamın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mutlu bir yıl diledi

Aşık Veysel Mahallesi Semt Merkezi’ndeki kutlamaya ise Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan ile Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna katıldı. Kutlamaya katılan kursiyerlerle birlikte pasta kesen Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, 2018 yılının mutlu ve huzurlu bir yıl olması dileğinde bulundu.

 

 

Top