Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Mayıs 2018, 10:55
Okunma: 760 Kez Görüntülendi

Kazandıkları Kupayı, Başkan Selvitopu’na Getirdiler

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, U-14 Ligi’nde İzmir 3’cüsü olan Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basket Takımını makamında kabul edip, tebrik etti.

Kulüp Başkanı Bülent Sözüpek, antrenör Murat Özyılmaz ile birlikte kazandıkları kupayı Başkan Selvitopu’na getiren kız basketçiler, hedeflerini önümüzdeki yıl düzenlenecek olan U-15 Ligi’nde Türkiye Şampiyonluğu olarak belirlediler.

Azimli, kararlı olun, kendinize hedef koyun

Kız basketbolcuların kazandıkları başarından dolayı tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Başkan Selvitopu, “Hedefinizi Türkiye Şampiyonluğu olarak belirlemişsiniz. Umarım ileri de Milli Takıma da seçilirsiniz. Yeter ki azimli, kararlı olun. Kendinize hedef koyun” diye konuştu. Karabağlar Belediyesi olarak spor alanlarını arttırmayı hedeflediklerini de belirten Başkan Selvitopu, Uzundere’de yapacakları Gençlik Merkezi sayesinde ilçedeki birçok genci sporla buluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Madalya ve hediye verdi

Başkan Selvitopu daha sonra basketbolculara tek tek madalya takıp, hediyeler verdi. Basketbolcularda kendilerine destek olan Başkan Selvitopu’na teşekkür ederek, bundan sonra kazanacakları kupalarla Karabağların adını en iyi şekilde duyuracaklarını belirttiler.

 

 

 

Top