Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 11 Aralık 2017, 10:57
Okunma: 1078 Kez Görüntülendi

Kız Öğrenci Misafirhanesi Karabağlara Değer Katacak

 

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için  tıklayınız.

 

 

 

Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak hizmet protokolü kapsamında 2016 yılı Haziran ayında temeli atılan Kız Öğrenci Misafirhanesi bu ay sonu itibariyle tamamlanıyor. Misafirhane bittiğinde, 94 odasıyla toplam 270 kız öğrenciye hizmet verecek.

Toplam 5 bin 700 metrekare inşaat alanı, 4 bin metrekare yeşil alana sahip Karabağlar kız öğrenci misafirhanesi Karabağlara değer katacak. Tahsin Yazıcı Mahallesinde yapımı gerçekleşen Kız Öğrenci misafirhanesi tamamlandığında ilçede önemli bir eksikliği de giderirken aynı zamanda kız öğrenciler için her türlü konforun sağlandığı bir yer olacak.

 

 

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için  tıklayınız.

 

 

 

Çevre düzenlemesi devam ediyor

Binanın tamamlanıp çevre düzenlemelerinin devam ettiği(taş duvar, kaldırım ve bordür) kız öğrenci misafirhanesinde toplam 270 öğrenci konaklayacak. Oda sayısı 94 olarak belirlenen misafirhanede spor salonu, yemekhane, kütüphane, çamaşırhane, araç otoparkı gibi faaliyet alanları da bulunacak.

 

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için  tıklayınız.

 

Çevreye duyarlı belediye

Toplam 8 kattan oluşan Kız Öğrenci Misafirhanesi alanı daha önce yeşil alanın olduğu bölgeye denk gelmesi nedeniyle Karabağlar Belediyesi tarafından plan değişikliği yapılmış ve bu sayede çam ağaçlarının kesilmesinin önüne geçilmişti. Şimdi kesilmeyen ağaçlarla birlikte öğrenci misafirhanesi doğayla iç içe yeşil bir dokuya kavuşmuş oldu.

 

 

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu için  tıklayınız.

Top