Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 16 Ocak 2018, 11:50
Okunma: 754 Kez Görüntülendi

 

KONFED’den, Başkan Selvitopu’na Destek Plaketi

Konyalılar Federasyonu (KONFED)  Başkanı Yusuf Devebacak ve yönetim kurulu üyeleri ile KONFED üyesi dernek başkanları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Selvitopu’na plaket takdim etti.

KONFED’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden ve kendilerine her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği  çalışmalarda tüm sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Selvitopu, "Birlikte olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Karabağlar’ın gelişmesi, refahın artması, ekonominin ve ticaretin gelişmesi, düzenli bir kent dokusunun olması için bir arada olmak zorundayız. Sadece yerel yönetimlerin çabaları yetmiyor. Sivil toplum kuruluşları tarafından da desteklenir ve benimsenirse daha büyük anlam kazanır" dedi.

Karabağlar’da etkinlik yapmak istiyoruz

Federasyon Başkanı Yusuf  Devebacak yaptığı konuşmada ise, Karabağlar’da da çok sayıda Konyalı vatandaşın bulunduğuna dikkat çekerek, önümüzdeki günlerde Karabağlar’da da bir etkinlik yapmayı istediklerini ve birlikte işbirliği içerisinde olmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Selvitopu’na plaket

Ziyaretin sonunda KONFED Başkanı Yusuf Devebacak, Başkan Selvitopu’na günün anısına plaket sunarken, Başkan Selvitopu da Federasyon Başkanı’na Karabağlar’daki mobilya ustalarının özenle yaptığı el işlemeli sandık hediye etti.

 

 

Top