Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Kasım 2017, 10:56
Okunma: 1134 Kez Görüntülendi

 “Öğretmenler Günü'nüzü Sadece Bir Gün Değil, Her Gün Kutluyorum”

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını belirterek, “Bu ülkenin bugün dünya ülkeleriyle yarışır durumda olmasında emeğiniz çok büyük. Ben Öğretmenler Günü'nüzü sadece bir gün değil,  her gün kutluyorum. Ve önünüzde saygıyla eğiliyorum!” dedi.

 

Başkan Muhittin Selvitopu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan Duğrallar İlkokulu ve Bahçelievler Ortaokulu ile Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'ni (KARBEM) ziyaret etti. Öğretmenlere çiçek ve not defteri hediye eden Başkan Selvitopu, onların gününü kutladı.

Öğretmenlerimizin emeğinin karşılığı verilmeli

İlk olarak Duğrallar İlkokulu'nda Okul Müdürü Ahmet Şener ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Selvitopu’na öğrenciler sevgi gösterinde bulundu. Öğretmenlerle tek tek tokalaşan Başkan Selvitopu,   “Mustafa Kemal Atatürk savaşın sonunda en önem verdiği konulardan biri eğitimdir. Cumhuriyet döneminde yapılanların sonucu bizler buralardayız. Bunları gerçekleştirenler de siz öğretmenlerimizsiniz. Türkiye’nin bugün geldiği noktada emeğiniz çok fazla. Karşılığının her zaman verilmesi gerekir. Derse giren öğretmenin kafasında başka bir sorunun olmaması,  en aza indirilmesi gerekir. Koşullarınızın daha da iyileştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü sizler bizleri yetiştirdiniz. Sizlerin emeği çok büyük” dedi.

 

Sağlık ve eğitime çok önem veriyoruz

Yerel yönetim olarak sağlık ve eğitime çok önem verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, bundan sonra da olanaklar ölçüsünde eğitim ve sağlık kurumlarına destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Selvitopu daha sonra Bahçelievler Ortaokulu ve KARBEM Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Kurban Akış ve öğretmenlerle de sohbet eden Selvitopu en son KARBEM Eğitim Merkezi yetkilisi Hakkı Karadeniz ve öğretmenlerin gününü kutlayarak,   “Tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Barış ve kardeşlik içinde daha nice güzel günleri hep beraber kutlarız” temennisinde bulundu.

 

 

 

Top