Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 04 Aralık 2017, 15:58
Okunma: 1039 Kez Görüntülendi

Satranç’ın “Altın Çocukları” Turnuvada Başarıya Koştu

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası'nda dereceye girenler madalya ve ödüllerine kavuştu. Gençlere ödüllerini, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri ve federasyon yetkilileri verdi.  

Karabağlar Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliği işbirliği ile Uğur Mumcu Sosyal tesislerde düzenlenen 6’ncı Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası iki gün sürdü. Yarışmaya katılan gençler kadar aileler de bu heyecanlı turnuvayı ilgi ile izledi.

Bayanlar ayrı olmak üzere toplam 3 kategorideki mücadele sonunda ödül kazananlar belli oldu. A kategorisinde 1-Talat Yıldız, 2-Arda Taşkın, 3-Mustafa Baray Ter olurken bayanlarda birinciliği ise Bengi Çelik Akarsu, 2.Aleyna Kömürcü, 3’lüğü ise Pınar Gül elde etti. B kategorisinde 1-Mert Şencan, 2-Deniz Özkurt, 3-Suğra Tepeli bayanlarda ise birinciliği Suğra Tepeli, 2.Özgü Görcük,3.lüğü Nehir Ersöz kazandı. C Kategorisinde ise 1-Egehan Yıldız, 2-Kuzey Güleryüz, 3-Doruk Ürek elde ederken bu kategoride bayanlarda 1-Doğa Büyükönder, 2-Melisa Eylül Tatlıcıoğlu ve 3’lüğü Rümeysa Gün kazandı.

Kategorilerinde ilk üçe girenlere madalyaları dışında birinciye bisiklet, ikinciye satranç saati ve 3’cülere ise satranç takımlarını Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve satranç federasyonu yetkilileri verdi. Bayanlarda dereceye girenlere ise satranç saati ve satranç takımı hediye edildi. Turnuvada ayrıca ilk üçün dışında klasmana girenlere de madalya ve katılım belgeleri verildi.

Abi kardeş 2 kategoride birinci oldu.

Yarışmada A kategorisinde birinci olan Talat Yıldız(16) ile C kategorisinde birinci olan kardeşi Egehan Yıldız(9) ailesiyle birlikte büyük mutluluk yaşadı. Başkan Selvitopu ödül töreni sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederken, fotoğraf çektirerek başarı diledi.

Top